RESERVATION: 0570 - 546105

homepage

homepage

Wie het vriendelijke dorp Wijhe aandoet, kan het karakteristieke silhouet van de oude achtkantmolen uit 1703 aan de Molenbelt 5 nauwelijks missen. Hier vindt u onze Galerie Brasserie 1703. In het historische interieur bieden wij onze gasten de aangename combinatie van gastvrijheid en eigentijdse kunst.

Voor veel fietsers en dagtoeristen is Galerie Brasserie 1703 hét eindpunt van een dagtocht langs de IJssel of door het fraaie landschap rond Wijhe. Naast de permanente kunstexposities van regionale en interregionale kunstenaars kunt u in het sfeervolle interieur of op het ruime terras genieten van een drankje of een hapje. Van de kostelijke Wijhese krentenwegge bijvoorbeeld, of overheerlijke zelf gesneden plakken vers brood met alles erop en eraan. Voor de kids is er een gezellige speelhoek.

Ook voor een goede maaltijd bent u in onze brasserie op de juiste plek. Wij hanteren een menukaart met uitgelezen gerechten en wijnen. Uiteraard hebben wij voor de kleintjes een gezond kindermenu om van te watertanden.

Na sluitingstijd bieden wij u de mogelijkheid om een besloten feest of bijeenkomst te houden voor kleine, maar ook grote gezelschappen. Met of zonder feestdiner. Informeert u gerust naar onze mogelijkheden en reserveringen.

Uw gastvrouw,

Betty Weghorst – van der Bend en medewerkers

Reserveren